Terug

17-0197a - Senior Adviseur - Fakton (afgerond)

Locatie

Rotterdam

Fakton is al ruim 35 jaar een high-end consultant voor strategie-, ontwikkel- en investeringsvraagstukken in vastgoed en de gebouwde omgeving.

Haar mensen combineren vastgoedkennis, ervaring en analytische skills met praktische executiekracht om ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te brengen.

Fakton wil de vastgoedwereld beter maken door goed doordachte, transparante en financieel duurzame oplossingen te implementeren omdat Fakton gelooft in het succes daarvan op de lange termijn. Dat is wat Fakton drijft!

Bij Fakton werken zo’n 45 mensen. De organisatie opereert vanuit een vijftal onderdelen:

Fakton Consultancy

Bij Fakton Consultancy werken ervaren vastgoedadviseurs voor de gevestigde orde en nieuwkomers binnen de publieke en private sector in Nederland. Zij werken voor alle partijen binnen de vastgoedketen. Fakton Consultancy opereert in het speelveld van de gebouwde omgeving, financiën en organisaties. Fakton adviseert haar opdrachtgevers bij hun strategische vastgoedvraagstukken en helpt hen met de implementatie en uitvoering van haar advies. Fakton heeft executiekracht die is gebaseerd op inhoudelijke kennis, transparante en een doortastende en persoonlijke manier van werken. Bij Consultancy werken 20 adviseurs.

 

Door een steeds toenemende klantvraag, heeft Fakton behoefte aan uitbreiding, met name op het volgende terrein:

 

Fakton Consultancy heeft een unieke, zeer succesvolle en beproefde procesaanpak die structuur en versnelling brengt in ingewikkelde ontwikkelopgaven. Fakton selecteert hiervoor de beste partners en planvisies voor en samen met haar opdrachtgevers. Eigenaren van de meest uitdagende ontwikkelopgaven in steden (gronden of gebouwen) benaderen Fakton hier steeds vaker voor.

De adviseurs van Fakton hebben laten zien dat zij bruggen kunnen bouwen tussen alle betrokken opdrachtgevers en marktpartijen, dat processen kunnen worden versneld en dat zij waardecreatie en draagvlak kunnen creëren zodat hierdoor locaties succesvol (her)ontwikkeld worden.

Senior adviseur

U structureert en begeleidt het proces dat is gericht op waardecreatie en draagvlak. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers en marktpartijen draagt u hierdoor bij aan de succesvolle (her)ontwikkeling van locaties (binnenstedelijke ontwikkelopgaven). U heeft de achtergrond, ervaring, persoonlijkheid en senioriteit om dergelijke processen van begin tot eind zelfstandig te trekken.

U vervult een sleutelrol voor (publieke) opdrachtgevers bij het uitkienen van de meest geschikte strategie om tot selectie en contractering van marktpartijen te komen. Op enthousiaste wijze kunt u een brug slaan tussen de (publieke) opdrachtgever en de markt en tussen de verschillende disciplines binnen het team van de opdrachtgever. U onderhandelt niet op basis van uw positie, maar u voert de dialoog. Bovendien bent u in staat om aan een multidisciplinair team vanuit de opdrachtgever, Fakton en derden op inspirerende wijze leiding te geven. Door de regie te voeren brengt u de gewenste verandering. Ambities, kaders, eisen en wensen vanuit opdrachtgevers kunt u in heldere en begrijpelijke taal opschrijven.

Wat wij van u vragen

Bijzonderheden

Fakton is ‘thought leader’ op haar terrein. Zij deelt haar inspirerende en innoverende visies graag met de omgeving. Van u wordt verwacht dat u hieraan uw bijdrage levert door regelmatig te presenteren op podia en te publiceren in bladen en kranten. Dit doet een appèl op uw presentatie- en schrijfvaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto jaarsalaris op fulltime basis bedraagt, afhankelijk van ervaring en senioriteit, bij aanvang ca.

€ 85.000, inclusief vakantietoeslag en exclusief bonus. Pensioenregeling.

U krijgt de beschikking over een lease-auto en NS Businesscard.

Het betreft een fulltime functie (40 uur), met een minimum van 4 dagen, waarbinnen flexibiliteit wordt gevraagd ten aanzien van uw beschikbaarheid en bereikbaarheid.

Ruime mogelijkheid tot verdere beroepsontwikkeling en carrièrekansen binnen Fakton.

Fakton heeft een prachtig kantoor in het WTC Rotterdam. Haar werkgebied is landelijk en hierbinnen met name de Randstad en grote steden buiten de Randstad. Medewerkers van Fakton zijn woonachtig door het hele land.

Solliciteren

Deze procedure wordt begeleid door Diemen & Van Gestel.
Uw CV vergezeld van een motivatiebrief kunt u  toesturen aan drs. Monique Brummans, Directeur.

Voor verdere informatie of vragen kunt u met haar contact opnemen: 0346-354354 of info@diemenenvangestel.nl.

 

Soesterberg, juni 2017

Download

Profielschets Senior Adviseur Fakton

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Powered by ez2xsTerug